HSBC Advantage ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 taksit

28.06.2017

Motorlu Taşıtlar Vergisi; HSBC Advantage Kredi Kartı kullanılarak www.gib.gov.tr, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, 0850 211 0 111 numaralı HSBC Telefon Bankacılığı veya HSBC şubelerinden 3 eşit taksitte ödenebilecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisini HSBC Advantage ile ödeyenler Temmuz ayı boyunca taksit fırsatından faydalanabilecek1. Yasal ödeme süresinden sonra yapılacak ve gecikme zammının dahil olacağı ödemelerde de HSBC Advantage ile 3 taksit seçeneği geçerli olacaktır.

Kampanya Detayları İçin:

www.advantage.com.tr

Mese İletişim Danışmanlığı, Gizem Ülgür gizem@mese.com.tr - 0 (212) 245 33 23

1 HSBC Advantage Kredi Kartı ile yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır. Ticari ve business kartlar kampanyaya dâhil değildir. HSBC Bank A.Ş. kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.