HSBC Advantage’tan Motorlu Taşıtlar Vergisine 3 taksit fırsatı

21.01.2017

Motorlu Taşıtlar Vergisini HSBC Advantage ile ödeyenler 3 taksit avantajından yararlanıyor. Kampanyaya katılanlar ayrıca Euromaster servis noktalarında sunulan ücretsiz 11 Nokta Kontrolü hizmeti yanında, 4 lastik için nitrojen gazı dolumu fırsatından faydalanıyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi; HSBC Advantage Kredi Kartı kullanılarak www.gib.gov.tr, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, 0850 211 0 111 numaralı HSBC Telefon Bankacılığı veya HSBC şubelerinden 3 eşit taksitte ödenebilecek.

01 Ocak - 10 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyaya1 katılanlar ayrıca Euromaster servis noktalarında sunulan ücretsiz 11 nokta kontrolü hizmetinin yanı sıra, 4 lastik için nitrojen gazı dolumu fırsatından yararlanabilecek. Motorlu Taşıtlar Vergisini HSBC Advantage ile ödeyenler 31 Mart 2017 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecek.

Kampanya Detayları İçin:

Mese İletişim Danışmanlığı, Leyla Ekinci Muhtar leyla@mese.com.tr - 0 (212) 245 33 23

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 71 ülke ve bölgede yaklaşık 4 bin 400 ofisiyle hizmet vermektedir.

1 Yasal ödeme süresinden sonra yapılacak ödemeler, HSBC Advantage ile 3 taksit seçeneğinden faydalanacak, ancak gecikme zammından etkilenecektir. HSBC Advantage Kredi Kartı ile yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır. Ticari ve business kartlar kampanyaya dâhil değildir. HSBC Bank A.Ş. kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.