HSBC Premier’den yurt içi ve yurt dışında ayrıcalıklı seyahatler

13.06.2017

HSBC Premier, dünyanın her yerinde sunduğu ayrıcalıklı hizmetleriyle yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde müşterilerine Premier konforunu yaşatmaya devam ediyor. HSBC Premier Kredi Kartı müşterileri tüm yurt içi alışverişlerinde faizsiz 6 taksit, yurt dışında 100 TL ve üzeri eş değer yabancı para biriminde otel ve restoran harcamalarında yüzde 10 indirim ve asistanlık hizmetlerinden yararlanıyor.

Avantajlı Seyahat Programı; Premier Miles

HSBC Premier Miles Kredi Kartı sahipleri, yurt içi alışverişlerde her zaman yüzde 0,5 yurt dışı alışverişlerde ise her zaman 2 kat (%1 oranında) Premier Miles Puan kazanıyor, biriken millerle alınan seyahatlerde %33’e varan indirimlerden faydalanabiliyor.

Premier müşteriler, İstanbul Atatürk Havalimanı otoparklarında yüzde 50, AVIS ofislerinden yurt içi araç kiralamada yüzde 50’ye varan, havalimanı transfer hizmetlerinde yüzde 30’a varan indirim avantajlarına sahip oluyor. HSBC Premier Kredi Kartı sahipleri ayrıca, HSBC Premier Lounge’dan bir misafiriyle birlikte ücretsiz yararlanırken, 120’yi aşkın ülkede 1,000’i aşkın özel havaalanı salonlarına 30 dolar ücret ile giriş ayrıcalığı sağlayan Priority Pass Kart’a da ücretsiz sahip oluyor.

HSBC Türkiye, Premier müşterilerini yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde geçerli Ferdi Kaza - Bagaj Kaybı ve Bagaj Gecikmesi Sigortası’ndan da yararlandırıyor.

Uluslararası Tanınırlığın Konforu

HSBC Premier müşterileri, dünyadaki tüm HSBC şubelerinde Premier müşterisi olarak tanınıyor, öncelikli ve ayrıcalıklı hizmet alabiliyor. Acil kart yenileme ya da HSBC Premier Debit Kart ile ATM’lerden ücretsiz ve komisyonsuz para çekme hizmetleri ile dünyanın dört bir köşesinde HSBC konforunu yaşamaya devam ediyor.

HSBC Premier Ayrıcalıkları İçin:

www.premier.hsbc.com.tr

HSBC Türkiye, Dicle Atalay, dicleatalay@hsbc.com.tr -  0 (212) 336 29 10