HSBC Türkiye, ‘Dünya Saati’ için ışıklarını söndürüyor

23.03.2017

Dünyanın önde gelen doğayı koruma kuruluşlarından WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), her yıl gerçekleştirdiği ‘Dünya Saati’ etkinliği için 25 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da dünyanın her yerinden birey ve kurumları bir saatliğine ışıklarını söndürmeye davet ediyor.

HSBC Türkiye ‘Dünya Saati’ etkinliğini, Esentepe ve Maslak Genel Müdürlükleri ile Esentepe’deki merkez şubesinin ışıklarını saat 20.30 ile 21.30 arasında kapatarak destekleyecek.

Bu girişim, aynı zamanda HSBC’nin yıllık karbon emisyonunu çalışan başına bir ton düşürme hedefi kapsamında kararlılığını gösteren bir adım. (2012'de 3,5 tondan 2020'de 2,5 tona)

HSBC’nin 2009’dan bu yana desteklediği ‘Dünya Saati’ etkinliğine geçtiğimiz yıl Türkiye’nin de dâhil olduğu 32 ülkedeki 200 HSBC ofisi ışıklarını söndürerek katılmıştı.

Mese İletişim Danışmanlığı, Leyla Ekinci Muhtar leyla@mese.com.tr - 0 (212) 245 33 23