HSBC Türkiye’de internet ve mobil bankacılık işlemleriniz kazandırıyor

21.02.2017

HSBC Türkiye, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve yaşamlarına hız katmak için kampanyalarına devam ediyor. HSBC Türkiye, Bireysel İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık uygulamalarından 31 Mart’a kadar para transferi veya kredi kartı ödemesi gerçekleştiren müşterilerine çekiliş ile 5 adet iPhone 7, 5 adet iPad Mini, 10 adet Apple TV’den birini kazanma fırsatı sunuyor.

Para transferlerinden kredi kartı ödemelerine, yatırım işlemlerinden fatura ödeme işlemlerine kadar tüm bankacılık işlemlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirildiği HSBC Bireysel İnternet ve Mobil Bankacılık uygulamalarında, kampanya kapsamında her bir para transferi veya kredi kartı ödemeişlemi için ekstra çekiliş hakkı kazanılıyor.

Kampanya Koşulları

Kampanyaya katılım bir takvim ayı içerisinde gerçekleştirilecek her bir işlem için bir çekiliş hakkı (EFT, Havale, Kendi Kartına Ödeme, Başka Karta Ödeme) ile sınırlıdır.1

Kampanya Detayları İçin:

Mese İletişim Danışmanlığı, Leyla Ekinci Muhtar leyla@mese.com.tr - 0 (212) 245 33 23

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 71 ülke ve bölgede yaklaşık 4 bin 400 ofisiyle hizmet vermektedir.

1 Bu kampanya HSBC Bank A.Ş tarafından MPİ’nin 19.12.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/3220-9673 sayılı izni ile Mucize Tanıtım tarafından düzenlenmektedir. Talihliler, 10.04.2017 Saat: 11:00'de Mucize Tanıtım Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kazanan talihliler, 13.04.2017 tarihli Akşam gazetesinde ilan edilecektir. Kampanya, sadece Türkiye’de bulunan HSBC Bank A.Ş. bireysel müşterilerini kapsamaktadır.