Turgutreis ve Göcek’teki D-Marin’lerde yüzde 30 indirimli HSBC Premier ayrıcalığı

21.06.2017

HSBC Premier Kredi Kartı’nın müşterilerine sunduğu seyahat ayrıcalıklarına bir yenisi daha eklendi. HSBC Premier Kredi Kartı müşterileri, 20 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında D-Marin Turgutreis ve D- Marin Göcek harcamalarını yüzde 30 indirimle yapabilecek.

Kampanya kapsamında, HSBC Premier Kart müşterileri, D-Marin Göcek ve D-Marin Turgutreis’te tekne bağlama, elektrik ve su hizmetlerinden yüzde 30 indirimli faydalanabilirken; Turgutreis’teki marinada yer alan Yacht Club, The Blue Point Beach Club, D-Spa ve D-Gym tesislerinden de yine yüzde 30 indirimli olarak faydalanabilecek. Premier Kart müşterileri bu marinalarda yapacağı harcamalarda ayda toplamda 300 TL’ye varan indirimden yararlanabilecek.

Ayrıca; D-marin Turgutreis’te 24 Haziran – 15 Eylül, D-marin Göcek’te 15 Temmuz – 15 Ekim döneminde her Cumartesi ve Pazar günleri tüm teknelerdeki misafirlere HSBC Premier’in simit ikramı olacak.

HSBC Premier Ayrıcalıkları İçin:

www.premier.hsbc.com.tr

Mese İletişim Danışmanlığı, Gizem Ülgür gizem@mese.com.tr - 0 (212) 245 33 23