Ana içeriğin başı

Görünümümüzü Değiştirdik!

20.03.2018

 

Web sitemizde, mektuplarımızda, e-postalarımızda ve HSBC adını gördüğünüz diğer yerlerde kullandığımız logonun farklılık gösterdiği dikkatinizi çekmiş olabilir.

 

Gönderdiğimiz iletilerin gerçekten tarafımızdan gönderildiği konusunda şüphe duymamanız açısından bu konuda sizi bilgilendirmek istedik.

 

Son kullanım tarihine bağlı olarak yeni logolu kredi kartınızın gelmesi zaman alabilir. Ancak bu durum kullanım şeklinizde herhangi bir değişikliğe neden olmayacaktır.

 

Eski logomuzu taşıyan her şeyi hemen değiştirmeyeceğiz. Dolayısıyla bazı yerlerde eski logoyu, bazı yerler de ise yeni logoyu göreceksiniz. Ancak her ikisi de bize aittir.

 

 

Detaylı bilgi için aşağıdaki Sıkça Sorulan Sorular bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Logonuzu niye değiştirdiniz?

Kırmızı logomuz, 150 yıllık geçmişimizin en önemli parçalarından birisidir. Ancak görünüşümüzün, yaşadığımız dijital dünyayı yansıtması gerektiği de bir gerçek. Bu yüzden, logomuzun ekranda da kağıt üstünde göründüğü kadar iyi gözükmesi için logomuzda değişiklikler yaptık.

Logodaki değişiklikler nelerdir?

Hexagon’u (altıgeni) öne çıkardık, ayrıca daha basit ve daha kalın bir harf tipi kullandık.

Logo değiştiği için yeni bir kredi kartı alacak mıyım?

Eski logolu kredi kartınız eskisi gibi çalışmaya devam edecektir. Son kullanma tarihine bağlı olarak yeni logolu kredi kartınızı almanız zaman alabilir. Bu durum, kredi kartınızı kullanma şeklinizi değiştirmeyecektir.

Eski logoya sahip her şeyi hemen değiştirecek misiniz ?

Hayır, yeniden markalaşma sürecini aşamalı bir şekilde gerçekleştireceğiz (örneğin, yeni kredi kartı alacağınız zaman, yeni logolu kredi kartına sahip olabileceksiniz). Dolayısıyla bazı yerlerde eski logoyu, bazı yerler de ise yeni logoyu göreceksiniz. Her ikisi de bankamıza aittir.

İnternet bankacılığındaki logo güncellenecek mi?

Yeniden markalaşma sürecini aşamalı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla İnternet bankacılığımızdaki logo da yakın zamanda güncellenecek. Bu yüzden bir süreliğine, bazı yerlerde eski logomuzu, bazı yerlerde de yeni logomuzu görmeye devam edeceksiniz. Her ikisi de bankamıza aittir.

Mobil bankacılık uygulamasındaki logo güncellenecek mi?

Yeniden markalaşma sürecini aşamalı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu yüzden mobil bankacılık uygulamamızdaki logo da yakın zamanda güncellenecek. Bu yüzden bir süreliğine, bazı yerlerde eski logomuzu, bazı yerlerde de yeni logomuzu görmeye devam edeceksiniz. Her ikisi de bankamıza aittir.