Ana içeriğin başı

HSBC İnternet Bankacılığı Online Veri İzleme Ekranı

23.12.2021

Değerli Müşterilerimiz,

HSCB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nezdinde bir yatırım hesabı olan müşterilerimiz artık HSBC İnternet Bankacılığı - Hisse Senedi - Online Fiyat İzleme menüsünden Borsa İstanbul Karma Düzey 1 Verilerine ücretsiz olarak erişebiliyor.

Borsa İstanbul Karma Düzey 1 Verilerinin kapsamı: Borsa İstanbul Pay Piyasasında ve VİOP’ta işlem gören her bir sermaye piyasası aracına ve piyasaya ilişkin tanımlayıcı bilgiler, son işlem fiyatı, en iyi alış/satış fiyatları ve diğer fiyat/oran bilgileri, KAP Verileri, Gün Sonu Verileri ile BIST 30 ve BIST 100 endekslerinin değerleri.

Pay Düzey 1+ Verileri, Karma Düzey 1 Verilerine ek olarak "en iyi fiyat seviyesinde bekleyen alış ve satış emirlerinin miktar bilgisi ve gerçekleşen işlemlere ait miktar ve diğer bilgileri" içermektedir. Halihazırda Pay Düzey 1+ paketini satın almakta olan ve miktar bilgisine ihtiyaç duymayan HSCB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. müşterileri diledikleri takdirde Pay Düzey 1+ Verileri üyeliğini şubeleriyle iletişime geçerek iptal ettirebilir.

Saygılarımızla.