Ana içeriğin başı

HSBC Türkiye, A.C.E. Awards’da Beş Yıldır Üst Üste Birinci

14.03.2022

HSBC Türkiye, Şikayetvar tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen A.C.E Awards’da bir kez daha birinci oldu. Bankacılık B kategorisinde Diamond ödülün sahibi olan banka, söz konusu kategoride birinciliğini 5 yıldır kesintisiz sürdürüyor.

HSBC Türkiye, Türkiye’nin müşteri memnuniyetine yönelik platformu Şikayetvar tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen A.C.E Awards - ‘Müşteri Memnuniyetinde Mükemmellik Başarı Ödülleri’nde bir kez daha birincisi seçildi. 8 Mart 2022 tarihinde Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilen törende, kusursuz müşteri deneyimi yaşatan 57 sektörden 96 marka ödüllerine kavuştu.

“Müşterilerimizin hayallerini ve hedeflerini desteklemeye devam edeceğiz”

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel ödüle ilişkin değerlendirmesinde, “Şikayetvar 150 bin markanın, 7 buçuk milyon bireysel üyenin ve milyonlarca ziyaretçinin yer aldığı Türkiye'nin önde gelen müşteri memnuniyeti çözüm platformu. Platform A.C.E Awards kazananlarını yılda ortalama 1,5 milyonun üzerinde katılımcıyla gerçekleştirdiği anketin sonuçlarıyla hazırladığı Müşteri Deneyim Endeksi araştırmasına göre belirliyor. Böylesi objektif ve zorlu bir değerlendirme sürecinden sonra üst üste beşinci kez 1’inciliği kazanmaktan memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Başarımızın arkasında müşterilerimizin hayatlarına değer katmak ve deneyimlerini mükemmelleştirmek için gösterdiğimiz özen, attığımız dijital adımlar, yatırımlarımız, verdiğimiz kaliteli ve derinlemesine bankacılık hizmeti yer alıyor. Kazandığımız ödüller de müşteri merkezli stratejimizin doğruluğunu yansıtıyor. Yeni uygulamalarımız ve projelerimizle müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmayı, onların hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Daha fazla bilgi için:

HSBC Türkiye, Bahar Sever (0212) 376 44 37 baharsever@hsbc.com.tr

Mese İletişim Danışmanlığı, Barış Durukan (0212) 245 33 23 baris.durukan@mese.com.tr

HSBC Hakkında

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık, Küresel Bankacılık, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi ve Hazine ve Sermaye Piyasaları alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 64 ülke ve bölgede hizmet vermektedir.