Ana içeriğin başı

HSBC Türkiye’nin yenilenen websitesi Communicator Awards’ta ödüllendirildi

13.06.2018

HSBC Türkiye’nin yenilenen websitesi Communicator Awards’ta ödüllendirildi

HSBC Türkiye’nin teknolojik dönüşümü kapsamında yenilenen kurumsal websitesi, Communicator Awards’ta ‘Genel Bankacılık’ ‘ve ‘Kurum İletişimi’ olmak üzere iki kategoride ‘Üstünlük Ödülü’ne layık görüldü.


HSBC Türkiye’nin yenilediği kurumsal websitesi, pazarlama ve iletişim alanında önde gelen uluslararası ödül programlarından Communicator Awards’ta iki kategoride ödüllendirildi. HSBC Türkiye’nin websitesi, İnteraktif ve Görsel Sanatlar Akademisi (Academy of Interactive & Visual Arts) tarafından bu yıl 24.’sü düzenlenen ödül programında ‘Genel Bankacılık’ ve ‘Kurum İletişimi’ kategorilerinde üstünlük ödüllerinin sahibi oldu.

484 milyon TL yatırımla gerçekleştirdiği teknolojik dönüşüm programı ile müşteri deneyimini hem şubelerde hem de dijital kanallarda daha da iyileştirmeye odaklanan HSBC Türkiye, kurumsal websitesinde hem içerik hem de tasarım anlamında yenilikler yaptı. Ekrana duyarlı yeni özel tasarımı ile www.hsbc.com.tr mobil, tablet ve masaüstü cihazlarda kolaylıkla kullanılıyor. HSBC Grubu’nun en yeni kullanıcı arayüz deneyimi standartlarını içeren GUS 2.0’nin (Global User Interface System) uygulandığı yeni websitesinde hayata geçirilen teknik özellikler ile websitenin kullanıcı davranışlarına entegre olması sağlandı. Önümüzdeki dönemde websitenin içeriği, her bir kullanıcının verileri ve işlemleri doğrultusunda kullanıcıya özel olarak değişecek.

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel ödüllendirilen websitesine ilişkin; “Dijital kanallardaki aktif müşteri sayısındaki artışın devam edeceğini öngörüyoruz ve yatırımlarımızı da bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Dijital yatırımlarımızın odağında müşteri deneyimini iyileştirmek yatıyor. Kurumsal websitemizin yenilenen yüzü ile müşterilerimizin hizmet kalitesi ve hızı anlamında üstün bir bankacılık deneyimi yaşamalarını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.