Ana içeriğin başı

Sinpaş GYO’nun turizm ve devre mülk alanında faaliyet gösteren şirketi Kızılbük GYO halka açılıyor

03.08.2021

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka Arz Ediliyor.

Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek olan halka arzda talepler 4-5-6 Ağustos’ta toplanacaktır. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye ait Şirket’in toplam paylarının %25’ine tekabül eden 60.000.000 TL nominal değerli beheri 1 TL olan 60.000.000 adet payın halka arzında pay başına fiyat 15,80 TL olarak belirlenmiştir. Tamamı ortak satışı yoluyla yapılacak halka arzda, halka arz edenlerin 12.000.000 TL nominal değerli ek pay satış hakkı bulunmakta olup ek pay satışı olması halinde Şirket’in halka açıklık oranı %30 olabilecektir.

HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin aracılık edeceği halka arza ilişkin taleplerinizi 6 Ağustos 2021 Cuma günü saat 16:00’ya kadar HSBC Bank A.Ş şubeleri, internet bankacılığı ya da 0850 211 0 117 numaralı telefon bankacılığı aracılığı ile iletebilirsiniz.

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin paylarının halka arzına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan İzahname ve Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu’na aşağıdaki başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Halka Arz teklif talebinizin iletimi esnasında kişisel verileriniz, halka arza konu işlem tahtında, halka arz konsorsiyumu veya ihraççı firma ve ortakları ile yapacağınız sözleşmelerin kurulması ve ifa edilmesi, halka arz konsorsiyumu ile ihraççı firma arasındaki sözleşmelerin ifa edilmesi amacıyla işlenmekte ve talebinizle ilgili işlemlerin gerçekleştirilmesi için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye, halka arz konsorsiyumuna, ihraççı firma ile bu firmanın ortaklarına ve çalıştığı aracı kuruluşlara aktarılmaktadır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca HSBC Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine dair detaylı bilgi için tıklayınız.